Rautarakenne Lehtinen

Rakennus- ja konepajateollisuus

Rakennus-ja konepajateollisuus kehittyvät jatkuvasti, ja olemme olleet alan muutoksissa mukana lähes neljäkymmentä vuotta. Vuosikymmenten aikana karttunut monipuolinen osaaminen ja tietotaito takaavatkin kestävän ja laadukkaan toteutuksen asiakkaan kuin asiakkaan tarpeisiin.

 

Vankkaa osaamistamme ovat kankiteräkset, levytavarat, palkit, portaat, kaiteet, kannakkeet, konsolit, kattokonehuoneen rungot, katokset ja lipat. Hallitsemme muun muassa teollisuusilmastoinnin (lämmöntalteenottojärjestelmät, hönkäkanavat ja ilmastointilaipat, huuvat, poistokatokset ja hajottajat sekä raskaammat savukaasukanavat, kannakkeet, puhallin- ja säiliöalustat sekä hoitotasot: kaiteet, portaat jne.), rakennus- ja kavosteollisuuden rakenneratkaisut (runkorakenteet teräksestä), konepajateollisuuden alihankinnan ja lasinvalmistukoneden osien valmistuksen.

 

Uutuutena: Muotoratamankeli Davi Angle Roll 180. Tämä Suomessa harvinainen mankeli mahdollistaa sorvausaihioiden valmistuksen, jolloin pystymme palvelemaan yhä laajempaa asiakaskuntaa. 

 

Työnlaatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille ehdottoman tärkeäitä. Lukuisien asiakasprojektien lisäksi, oma hallimme on vahva näyttö ammattitaidosta ja työn laadusta rakennetekniikan puolelta. Yksittäisten töiden lisäksi hallitsemme kokonaisuudet, ja rakennamme esimerkiksi yksilöllisiä halleja asiakkaan tarpeen mukaan. Kun vastaamme itse työn suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta, pystymme takamaan laadukkaan lopputuloksen, joka kestää ja miellyttää vielä vuosien saatossa.

 

Vuosikymmenten kokemus takaa tyytyväisen asiakkaan.